29,000 Ft
Versenyautó szimulátor élmény
Szálljatok be akár egyszerre tízen a szimulátorokba, és versenyezzetek egymással on-line! 10 darab profi szimulátor vár Titeket a RaceCenterben! Professzionális autóverseny szimulátort keres? Nos, jó helyen jár! - A panoráma kilátásról a 3 db 27”-os monitor gondoskodik - Igazi Forma 1-es kormánnyal, valódi versenyautó ülésben ülve "versenyezhetsz" - A profizmus felsőfoka: a Forma 1-es pilóták által is használt programok futnak a szimulátorban. - és a plusz 1: valódi versenyhangulatot a profi hangtechnika biztosít. Amit még kínál az élményszolgáltatás: - a legmodernebb, legélethűbb technikával ellátott szimulátorok (10 darab) közül választhat – azonos időben, azonos helyen - a szolgáltatást igénybe vevői egymás ellen is versenyezhetnek - több, mint 40 féle pálya - több, mint 20 féle autó – Forma 1, Formula 2000, GT sport autók, veterán autók, kamion, gokart - a még teljesebb élményről a vezetés előtti 10 perces felkészítés gondoskodik - az 1 órás szimulátor élmény egy kis gyakorlással indul, majd az időmérő futam kezdődik, és indul a verseny a kiválasztott választott pályán, a kiválasztott autóval.
Hol vehető igénybe?
Budapest
Hány személyre szól
10 személy
Szolgáltatás időtartama
10x1 óra szimulátor vezetés
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Videó bemutató