36,990 Ft
Tigris Replika kaland
Élje át a semmihez sem hasonlítható pillanatokat, élvezze a profi tankvezető mellett ülve - "taxizva" - a tank-száguldás élményét. Felejthetetlen élményt kínál ennek az Európában is egyedülálló, II. világháborús klasszikusnak, a Tigris I-es replikának a belsejében ülni, és átélni a 40 tonnás monstrum száguldását, korosztályra való tekintet nélkül. Remek ajándék legénybúcsúra, vagy egyéb neves eseményre azok számára, akiket vonz a haditechnika.
Hol vehető igénybe?
Tapolca
Hány személyre szól
5 személy
Szolgáltatás időtartama
15 perc
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
A tankvezetés során javasolt a kényelmes, outdoor öltözet viselése