14,500 Ft
Szimulátor élmény: Fly by wire
A szimulátor központban kipróbálhatják a mai világ legmodernebb repülőgépes rendszerét, az Airbus által fejlesztett fly-by-wire logikát. Ezeken a repülőkön már nincs fizikai kapcsolat a kezelőszervek és a repülőgép között. Akár csak a legmodernebb autókban számítógépes felügyelet van minden rendszer felett. Ha a számítógép úgy érzi, hogy a pilóta veszélyezteti a repülőgépet, bele tud nyúlni a vezetésbe. A legszembetűnőbb különbség, hogy a kabinban már nincsenek a jól megszokott szarvkormányok, hanem úgynevezett sidestick–el vezetik a repülőt, ami egy joystickre hasonlít. A program során repülés közben mutatjuk be a repülő sajátosságait, így szórakoztató marad, hiszen folyamatos fel-le szállásokat hajtunk végre a világ bármely táján, a legváltozatosabb időjárási körülmények között. Kísérők: A megajándékozotton kívül 6 fő, aki a repülő utasterében tud helyet foglalni. Repülős tapasztalat nem szükséges, a program folyamán szakavatott kollégák segítenek a repülés minden fázisában
Hol vehető igénybe?
Budapest
Hány személyre szól
7 személy
Szolgáltatás időtartama
40 perc. A megajándékozott és kísérői felváltva is vezethetnek a szimulátorban
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe, élményvezetés időpontok folyamatosan kerülnek meghirdetésre.
Javasolt öltözet
Laza kényelmes
Videó bemutató