14,500 Ft
Szimulátor élmény: Engine failure
Program leírása: A program elején a kabinban körülbelül 5 perc alatt megmutatjuk a repüléshez szükséges legfontosabb rendszereket, majd a megajándékozott beindítja a hajtóműveket. Egy rövid Budapesti városnézéssel kombinálva, touch and go leszállásokat csinálunk, azaz leérintjük a futóműveket a kifutópályán, majd megállás nélkül megyünk tovább. A program végén a vendég motorhibát fog tapasztalni, így fél hajtóművel végezzük az utolsó leszállást. Sikertelen leszállás esetén a szárnyfeletti vészkijáraton fogjuk elhagyni a repülőgépet. Kalandkedvelő vendégeink sikeres leszállás végeztével is elhagyhatják a repülőgépet a vészkijáraton. Természetesen egy jó kapitányhoz méltóan csak a kísérő vendégek után, utolsóként. Géptípus: Boeing Időtartam: 40 perc Kísérők: A megajándékozotton kívül 6 fő, aki a repülő utasterében tud helyet foglalni. Repülős tapasztalat nem szükséges, a program folyamán szakavatott kollégák segítenek a repülés minden fázisában
Hol vehető igénybe?
Budapest
Hány személyre szól
7 személy
Szolgáltatás időtartama
40 perc. A megajándékozott és kísérői felváltva is vezethetnek a szimulátorban
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe, élményvezetés időpontok folyamatosan kerülnek meghirdetésre.
Javasolt öltözet
Laza kényelmes
Videó bemutató