49,900 Ft
Subaru Impreza vezetés KakucsRingen 10 kör
Legendákról csak a tisztelet hangján lehet beszélni. A Subaru Impreza, egy igazi rally legenda, aki szereti a száguldást, biztos hogy egyszer szeretné kipróbálni ezt a fenevadat: 350 éóerő, 4x4 kerék hajtás, 240km/órás végsebesség. Ugye nem is kell már mást mondani. Élje át az egyedülálló vezetési élményt és száguldást a KakucsRingen. A rövid elméleti oktatás után azonnal kezdődik a vezetés, akár a nagyok: bukócső, tűzálló maszk, bukósisak, szolgáltató partnerünk gondoskodik a teljes védelemről. Az élményvezetésre elkísérhetk hozzátartozói, barátai, illetve külön térítés ellenében HD minőségű felvétel is készülhet a vezetésről.
Hol vehető igénybe?
KakucsRing
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
Az elméleti oktatás után 10 kör vezetés a KakucsRingen
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe, élményvezetés időpontok folyamatosan kerülnek meghirdetésre.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél évig felhasználható