42,900 Ft
Repülőgép vezetés Budapesten
Egy örök álom megvalósulása, vezetni egy igazi repülőgépet! Mindez egy kattintásra Öntöl! Ajándékozzon felejthetetlen élményt, legyen szó születésnapról, karácsonyi ajándékról, vagy egyéb fontos alkalomról! Próbálja ki a repülőgép vezetés zseniális érzését egy DA20-as botkormánya mögött! A szolgáltatás menete: 1. Időpont egyeztetés A kupon tulajdonosa telefonon tudja az időpontot egyeztetni szolgáltató partnerünkkel, majd a megbeszélt időpontban találkozás a repülőtéren (Tökölön). /Télen-nyáron minden nap napkeltétől napnyugtáig történik a repülés/ 2. Földi felkészítés Az oktató bemutatja a repülőgépet, ismerteti a repüléshez szükséges alaptudnivalókat, elmagyarázza a repülési feladatokat. Időtartam: kb. 15-25 perc. 3. A Repülés Felkészülés után röviddel már kezdődik is a felszállás. A repülés első szakaszában az oktató bemutatja a repülési manővereket, melyeket a duplázott kormányok segítségével a tanuló egyszerűen követni tud. Ezután fokozatosan átadja az irányítást, míg végül összeáll a harmonikus repülőgép vezetési technikája. HATALMAS ÉLMÉNY (időtartam:25 perc) 4. After party :) Miután a "pilótajelölt" sikeresen teljesítette a repülési feladatokat, átveheti többek között kiérdemelt oklevelét oktatójától.
Hol vehető igénybe?
Budapest
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
1 óra
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.