25,500 Ft
Repülő Szimulátor élmény: London, Párizs, New York
A program elején a kabinban körülbelül 5 perc alatt megmutatjuk a repüléshez szükséges legfontosabb rendszereket, majd a megajándékozott beindítja a hajtóműveket. A világ szinte bármely nagyvárosát megnézhetjük abból a szögből, ami csak egy szűk kiválasztott csoportnak adatik meg. A program során megkerüljük a kivilágított Eiffel tornyot, majd átrepülünk a New York-i Verazzano híd alatt. Az ügyesebb kapitányainkkal megpróbáljuk az oldalszeles leszállást is. Ha pedig elég volt a nagyvárosokból, kollégáink segítségével szabályos megközelítéseket hajtunk végre a világ legveszélyesebb repterein. Az Alpok magas hegyei közt rejtőző Innsbruckban, vagy Korfu, Madeira esetleg Saint Marten már-már veszélyesen rövid kifutóin próbálunk időben megállni, mielőtt a tengerbe szaladnánk. Géptípus: Boeing Időtartam: 40 perc Kísérők: A megajándékozotton kívül 6 fő, aki a repülő utasterében tud helyet foglalni. Repülős tapasztalat nem szükséges, a program folyamán szakavatott kollégák segítenek a repülés minden fázisában
Hol vehető igénybe?
Budapest
Hány személyre szól
7 személy
Szolgáltatás időtartama
1 óra A megajándékozott és kísérői felváltva is vezethetnek a szimulátorban
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe, élményvezetés időpontok folyamatosan kerülnek meghirdetésre.
Javasolt öltözet
Laza kényelmes
Videó bemutató