12,990 Ft
Paintball 2 fő részére - Szentendre
A paintball sport, melynek során a résztvevők az ellenfeleket festékgolyókkal (angolul paintball) próbálják eltalálni. Ezek a festékgolyók gömb alakú, elsősorban polietilén-glikolt és más nem mérgező, vízben oldható anyagokat, festékanyagokat tartalmazó zselatinkapszulák. Ehhez gáz- és sűrített levegő kompressziós mechanizmusokon alapuló fegyvereket, úgynevezett markereket használnak. A sportot az Amerikai Egyesült Államokban több, mint 10 millióan űzik évente. Biztosítási statisztikák szerint a biztonságos sportok közé tartozik, kevesebb sérülést okoz, mint a tenisz. Játszható szabadtéren és épületekben is, több játékmódja és szabályrendszere létezik. Szolgáltatások: ▪ komplett felszerelés (ruha, védőfelszerelés, játékszer, 300 golyó) ▪ technikai kiszolgálás: ▪ játékvezetés ▪ fegyvermester, javítás (gyors segítség vagy csere) ▪ felszerelés tisztítása, töltés ▪ öltöző ▪ tisztálkodási lehetőség (mosdó) ▪ pihenő helyiség ▪ ásványvíz (ezt folyamatosan visszük a játékosok után)
Hol vehető igénybe?
Izbég laktanya (Szentendre)
Hány személyre szól
2 személy
Szolgáltatás időtartama
5 óra
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A szolgáltatás a szervezett nyílt napokon vehető igénybe, így akár egy fő is részt vehet a programon.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Videó bemutató