30,000 Ft
LifeÉlmény Ajándékutalvány 30 ezer forint értékben
Nem tudja, hogy mit is szeretne igazán a megajándékozott? Nos, az igazi meglepetés a választás szabadsága is lehet! A LifeÉlmény ajándékutalvány jogosultja maga választhatja ki kínálatunkból a neki leginkább tetsző élményt: válogasson kedvére a majd 50 felé meglepetés közül. A megajándékozott akár több szolgáltatást is igénybe vehet az ajándékutalvány összeghatárán belül, vagy meg is oszthatja az élményt valaki mással, és közösen vehetnek részt egy felejthetetlen élményszolgáltatáson. Az ajándékutalványra történő ráfizetéssel akár egy drágább szolgálgatásra is beváltható a kupon. Csak a megajándékozotton múlik, hogy mit is választ, a sikeres ajándék garantált!
Hol vehető igénybe?
A kiválasztott szolgáltatás helyszínén
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A foglalás roppant egyszerű: a megajándékozott kiválasztja a www.lifeelmeny.hu oldalon található szolgáltatások közül a számára leginkább szimpatikus szolgáltatást - az ajándékutalvány összeghatárának megfelelően - és az élmény nevét elküldi a lifeelmeny@life.hu e-mail címre. Mi megküldjük a kiválasztott szolgáltatást nyújtó partner adatait és az élménykupon tulajdonosa közvetlenül saját maga foglalhatja le a neki leginkább megfelelő időpontot a szolgáltató partnernél.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.