37,900 Ft
Gyrocopter repülőgép vezetés
A gyrocopter egy forgószárnyas repülőgép, mely biztonságos, és egyszerűen irányítható, így azok számára is lehetőség nyílik a gyrocopter vezetésre, akiknek semmilyen tapasztalata nincs a repülőgép vezetés terén. . A legújabb modellekben már nem egymás mögött, hanem egymás mellett foglal helyet a két utas és a zárt utastérnek köszönhetően a repülni vágyók nincsenek kitéve az időjárás szeszélyeinek. A megbízható szerkezetnek köszönhetően a vendégek már rövid betanulás után önállóan irányíthatják a gyrocoptert, kipróbálhatják a repülgép vezetés semmihez sem hasonlítható élményét. Csodálatos légi felvételek készíthetőek, melyek segítségével bármikor újra átélhetjük a magasban töltött pillanatokat. A gravitáció legyőzése az emberiség örök álma. Korunkban ez már nem elérhetetlen vágyakozás, bárki a levegőbe emelkedhet, és madártávlatból gyönyörködhet a panoráma szépségeiben. Ha valaki egyszer megpillantotta a földet a magasból, már másként tekint az emberekre, a világra és önmagára. A repülőgép vezetése teljesen biztonságos körülmények között történik, profi pilóták irányítása mellett. A gép speciális kialakítása miatt még 25-30 csomós szélben is kényelmesen repülhető. A repülés akár 14 év alatti gyermekek számára is elérhető, szülői beleegyezés mellett.
Hol vehető igénybe?
Budapest, Budaörsi reptér
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
30 perces repülés
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A repülés 14 éves kor alatt csak szülői beleegyezéssel történhet, felső korhatár nincs. 100kg feletti utas estén előfordulhat, hogy a gép ülésének és biztonsági övének méretei nem teszik lehetővé a repülést! A repülések időjárás függőek, de egész évben lehetséges a fűtött kabinnak köszönhetően.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél évig felhasználható
Javasolt öltözet
Kényelmes, sportos öltözék, az aktuális időjárásnak megfelelően.
Videó bemutató