Á.SZ.F

Általános Szerződési Feltételek

1. A www.lifeelmeny.hu oldalon elérhető LifeÉlmény webshop szolgáltatást a WEB Experience Kft. működteti. A webshop üzemeltetéséből adódó minden feladat elvégzése és kötelezettség a WEB Experience Kft. feladata. A LifeÉlmény brandnév és a www.lifeelmeny.hu domain kizárólagos tulajdonosa az Origo Zrt.

2. WEB Experience Kft. adatai:

Székhelye: 1149 Répásy u. 10.

Cg.01-09-927188

Adószám: 14944934-2-42

Számlaszám: K&H Bank 10402018-50515754-89651009

Tel. szám: 06 30 334 5700

3. A LifeÉlmény márkanév alatt önálló, illetve un. csomag-szolgáltatások is megtalálhatóak. A csomagok több, önálló szolgáltató egymástól eltérő szolgáltatását tartalmazza. A LifeÉlmény Élménykupon tulajdonosa a szolgáltatások közül választva válthatja be az élménykupont. A szolgáltatásokat nem WEB Experience Kft. nyújtja, csak közvetíti azokat.

4. A LifeÉlmény Élménykupon által igénybe vehető szolgáltatásokat hazai és nemzetközi partnerek révén vehetők igénybe. Amennyiben a szolgáltatás igénybe vevője önhibáján kívül nem tudja igénybe venni a szolgáltatást, úgy lehetősége van azonos értékű szolgáltatásra átváltani azt. WEB Experience Kft. partnerei saját szerződési feltételekkel rendelkeznek, melynek betartása és elfogadása feltétele a szolgáltatás igénybe vételének.

5. Szolgáltatási információk
WEB Experience Kft. minden esetben törekszik,hogy a szolgáltatásokról megfelelő és aktuális információ jelenjen meg a www.lifeelmeny.hu internetes oldalon, de ezek az információk naponta változhatnak. Így a szolgáltatások kapcsán felmerülő aktuális információk, feltételek kapcsán a szolgáltatást nyújtója tud segítséget nyújtani. A szolgáltatási feltételek szolgáltatókként változhatnak. A nyomtatott információs szórólapok, füzetek, internetes hírdetési felületek, bannerek nem tartalmaznak minden esetben aktuális, érvényes információkat a szolgáltatások kapcsán, így érdemes a szolgáltatói internetes oldalt meglátogatni információ szerzés céljából. Az információs szórólapokban, füzetekben, illetve az internetes oldalon található képek csak illusztrációk.

6. Szolgáltatások igénybe vétele
A szolgáltatás igénybe vételére jogosult személy köteles betartani a szolgáltatások nyújtója által meghatározott szabályokat. Néhány szolgáltatás kapcsán különleges szabályokkal is találkozhatunk, melyek betartása, illetve a feltételeknek történő megfelelés alapvető a szolgáltatás igénybe vétele szempontjából (életkorkor, öltözködési előírások, egészségi állapot, súly, magasság stb.). Ügyfelek a rendelés elküldésével automatikusan elfogadják az ÁSZF-ben foglaltakat. A szolgáltatások igénybe vétele kapcsán WEB Experience Kft semmilyen jogi felelősséget nem vállal, így az esetleges balesetek, hibás teljesítések kapcsán a polgári és büntetőjogi felelősség csak a szolgáltatást nyújtóját terhelik. A www.lifeelmeny.hu oldalon vásárlók elfogadják, hogy a nem megfelelő, hibás teljesítések kapcsán lemondanak minden nemű kártérítési igényükről a WEB Experience Kft felé, irányukban semmilyen jellegű jogi lépéseket nem tesznek.

7. Szolgáltatások foglalása
LifeÉlmény Élménykuponnal rendelkező ügyfeleink számára a szolgáltatások igénybe vétele a következő módon lehetséges:
- Ügyfelek a www.lifeelmeny.hu oldalon megadják kuponkódjukat és így megkapják a szolgáltatást nyújtó cég elérhetőségét, telefon és vagy e-mail címét.
- A foglalás direktben a szolgáltató felé történik, a kuponkód tulajdonosa a szolgáltatás nyújtójával tud közvetlenül időpontot foglalni a szolgáltatás igénybe vétele kapcsán.
- Amennyiben a szolgáltatásra jogosult a szolgáltatóval megbeszélt és visszaigazolt szolgáltatási időpontban nem jelenik meg a szolgáltatás helyszínén, illetve amennyiben a szolgáltatáshoz szükséges feltételeknek önhibájából fakadóan nem felel meg és ezért nem lehetséges a szolgáltatás igénybe vétele, úgy a LifeÉlmény Élménykupon érvényességét veszti. Ezekben az esetekben nem lehetséges alternatív időpont, új szolgáltatási dátum kijelölése, illetve nincs mód az élménykupon árának visszatérítésére
sem.
- A LifeÉlmény Élménykuponoknak érvényességi idejük van, ezen belül lehetséges a kuponokat felhasználni. A szolgáltatónál történő telefonos, vagy e-mailos bejelentkezés nem jelent felhasználást, a lejárati időn belül kell a szolgáltatást lefoglalni és ténylegesen felhasználni, igénybe venni.
- A kuponok a vásárlás után nincsenek aktivált állapotban, a kuponkód aktiválása csak a banki átutalás, azaz a fizetés után történik meg. A kuponkóddal csak ezután lehet a szükséges szolgáltatói információkat megtudni a weboldalon keresztül.
- A szolgáltatás igénybe vételekor a LifeÉlmény Élménykupon tulajdonosának a kupont kinyomtatva át kell adnia a szolgáltatónak, úgy hogy azon a kuponkód jól látható és beazonosítható legyen.
- A helyszínen a szolgáltató felé semmilyen fizetés nem történik, számlát a kuponkód megvásárlása után közvetlenül a Web Experience Kft küld a vásárlóknak

9. Lemondás
Néhány szolgáltatás kapcsán a szolgáltatás nyújtója törölheti a szolgáltatást a megjelölt napon (pl. időjárástól függő szolgáltatások esetén). Ebben az esetben az élménykupon tulajdonosa jogosult az új időpontban történő szolgáltatásra, illetve élménykuponja beváltható egy másik, azonos értékű szolgáltatásra. Az új időpont egyeztetése közvetlenül a szolgáltatóval történik. A meghiúsult szolgáltatás kapcsán felmerült egyéb költségek (pl. utazás) visszatérítése nem lehetséges WEB Experience Kft. által.

10. LifeÉlmény Élménykupon érvényessége
A kupon érvényessége csak a kuponkóddal együtt lehetséges. Ez a kód azonosítja be a szolgáltatást az internet oldalon és ezzel lehetséges a szolgáltatás felhasználása is. A kuponok érvényességének lejárati dátumuk van, ezen dátumok nem meghosszabbíthatóak. Amennyiben a kupon dátuma lejárt, úgy az élménykupon érvényessége megszűnik és nincs mód a vételár visszatérítésére sem.

11. Visszatérítés,
A megvásárolt LifeÉlmény Élménykuponok kapcsán nincs mód a vételár visszatérítésére, vagy más szolgáltatásra történő cserére.

12. Panasz, reklamáció
A szolgáltatások igénybevétele kapcsán felmerülő panasz, reklamáció kezelése a szolgáltatás nyújtójánál lehetsége, illetve minden esetben - információs jelleggel - lehetőség van a panaszt jelenteni a info@lifeelmeny.hu e-mail címen keresztül. A panaszok kezelése kapcsán mindent megteszünk, hogy azok ügyfeleink számára kedvező megoldással záruljanak.

13. Adatkezelés
Ügyfelek az ASZF elfogadásával tudomásul veszik, hogy az általuk megadott ügyféladatokat Web Experience Kft a LifeÉlmény brand tulajdonosa, az Origo Zrt-nek átadja. Web Experience Kft és Origo Zrt az ügyféladatokat marketing céllal felhasználhatja, ügyfelek felé e-mail és egyéb formában marketing üzeneteket küldhet, de harmadik félnek az adatokat nem adhatja tovább.

12. Általános Szabályok
WEB Experience Kft. önálló jogi személy. A LifeÉlmény márkanév alatt közvetített szolgáltatások nyújtói, mint önálló jogi személyek, felelősek a szolgáltatásokat igénybe vevők egészségi állapotának megőrzéséért és a törvény által megkövetetelt biztonsági előírások betírtásáért. WEB Experience Kft. kizár minden felelősséget a szolgáltatások igénybe vétele során bekövetkező bárminemű sérülés, betegség, károkozás kapcsán. A LifeÉlmény Élménykupon megvásárlója, tulajdonosa, jogosultja elfogadja jelen dokumentumban, ASZF-ben szereplő feltételeket és mentesíti WEB Experience Kft.-t bárminemű felelősség alól, mely a szolgáltatások igénybe vétele során esetlegesen bekövetkező kárból, sérülésből fakadhatnak. Amennyiben az ÁSZF bármely pontja a jövőben érvényét veszti, így az adott szakasztól függetlenül, a dokumetum többi része még érvényben marad. A Felek jelen ÁSZF-el kapcsolatos bármely jogvitára kikötik a Budapesti III. kerületi Bíróság vagy a Budapesti Fővárosi Bíróság illetékességét.
Az ÁSZF módosítása lehetséges.

2012. november 20.